Thema

We mogen dankbaar terug zien op de Mannendag Delft die op 5 november in Delfgauw werd gehouden. Sprekers Gert Hutten en Kees Slootweg verzorgden indrukwekkende lezingen over ‘Worden wie we zijn’.


Sprekers

Gert Hutten

Gert Hutten

Opnamen Gert Hutten Mannendag Delft 2022
Opname
Gert Hutten
MD 2023
(83,4MB)

Gert trapte af met ‘Hoe wordt je gelukkig?’. De bron van je geluk is je hart, daar wordt je geraakt, dat is waar de pijn zit. Hoe vaak zijn we bezig met ons hart? In de Bergrede zegt Jezus ‘Gelukkig ben je … als je barmhartig bent.’ In Ex.34 zegt God ‘Ik ben de God Die barmhartig, liefdevol, trouw en genadig is’. Via barmhartigheid van God, barmhartigheid voor jezelf en barmhartigheid van de ander brengt Gert het thema steeds dichter bij ons persoonlijk ….

Kees Slootweg

 
Opname Arie de Rover Mannendag Delft 2022
Opname
Kees Slootweg
MD 2023
(76,1 MB)

MD23 Worden wie we zijn – stellingen

MD23 Worden wie we zijn – toespraak

Kees Slootweg (1972) is getrouwd met Yvonne en vader van vier kinderen, waarvan één met een ernstig verstandelijke beperking. Werkzaam als manager financiën & IT bij een handelsonderneming in bouwmaterialen. Liefhebber van het (vleesgeworden) Woord van God. Spreekt regelmatig in verschillende gemeenten en maakt daarbij gebruik van veel beeldmateriaal. 

 

Reacties van deelnemers:

“Ik kom er altijd beter vandaan”.

“Geweldig om de eenheid tussen mannen van verschillende kerken te ervaren”.

“En ik maar denken dat ik de enige was die daar mee zat”.

Contactgegevens:

CMD Contact
p/a Rosa Manuslaan 25
2464 DP Pijnacker
E: info@mannendagdelft.nl
T: 06 – 23 95 72 92

Copyright © 2023 CM Delfland