De Mannendag

Net zoals zoveel andere dingen vereist ook geloof onderhoud en verdieping. Daarom organiseert het CMD jaarlijks, meestal in maart een Mannendag voor mannen van alle leeftijden en allel christelijke gezindten. De meeste deelnemers komen uit Delfland en omgeving, maar ook van daarbuiten ben je van harte welkom.

Ja, we zijn allemaal “druk” en de tijd “vliegt”, maar toch is het goed af en toe afstand daarvan te nemen en stil te staan bij de grote levensvragen.?

Waarom?

  • Omdat een moment van rust je in staat stelt je open te stellen, je te verdiepen, je te realiseren wat er allemaal om ons heen gebeurt en dat er altijd hoop is.
  • De bron van die hoop is het Evangelie van Jezus Christus. Dat Evangelie brengt hoop in het leven van alle dag, in welke levensfase je ook zit.?
  • Omdat het bemoedigend is om de gedachten van andere mannen te horen en hoe God hen vasthoudt en richting geeft in hun leven.
  • Omdat het houvast geeft wanneer sprekers het Licht van God’s Woord laten schijnen over de samenleving waarin we wonen. Soms confronterend, soms nodig om te zien waar verandering nodig of groei en vooruitgang mogelijk is.

Daarom!

  • Kom naar de Mannendag, hoor en leer, luister en vraag, met hart en hoofd. Leer van elkaar, zing, lach en eet met elkaar. Ontbijt en lunch inbegrepen.
  • Stel je vragen rechtstreeks aan de spreker of luister naar de antwoorden op vragen van anderen die je zelf ook had.
  • Probeer het eens! Je hebt niks te verliezen, wel te winnen.

 

Reacties van deelnemers:

“Ik kom er altijd beter vandaan”.

“Geweldig om de eenheid tussen mannen van verschillende kerken te ervaren”.

“En ik maar denken dat ik de enige was die daar mee zat”.

Contactgegevens:

CMD Contact
p/a Rosa Manuslaan 25
2464 DP Pijnacker
E: info@mannendagdelft.nl
T: 06 – 23 95 72 92

Copyright © 2023 CM Delfland