Terug- en vooruitblik.
T: 015-3693596 | E: info@mannendagdelft.nl Bekijk online
Nieuwsbrief juli 2023

Beste Hasso,

Deze Nieuwsbrief komt mogelijk wat vroeger dan je zou verwachten. De reden daarvan kun je lezen onder kopje ‘Vooruitblik ..’.

Terugblik Mannendag 2022

De mannendag van 5 november ligt ons nog redelijk vers in het geheugen. Gert Hutten en Arie de Rover spraken indringend en bemoedigend over  'Hoe word je gelukkig en hoe blijf je gelukkig'.  De lezingen zijn te beluisteren op onze website.

Wellicht is er iemand in je omgeving of kennissenkring waar je een link naar zou kunnen sturen om de bemoedigingen door te geven? 

Uit de evaluatie blijkt dat jullie de muziek en de nieuwe locatie (Kerkelijk Centrum in Delfgauw) hebben gewaardeerd, zij het dat een warmere trui goed van pas zou zijn geweest. De opkomst was naar tevredenheid, maar had mogelijk nog wat beter gekund als de PR wat omvangrijker was opgezet. Er kwamen behoorlijk wat deelnemers met de fiets dus parkeerproblemen hebben zich niet voorgedaan

Vooruitblik komende Mannendag 2023

Voorheen waren jullie gewend dat de Mannendag eind maart werd gehouden. Daar willen we ook graag in 2024 naar terug. Dat kon nog niet in 2023 omdat het daarvoor te kort dag was, maar ook omdat de sprekers op die termijn veelal hun agenda’s al volgeboekt hadden. Daarom hebben we er voor gekozen om voor Mannendag 2023 een datum te kiezen die midden tussen november (MD22) en maart (MD24) in ligt, namelijk D.V. 7 oktober. De sprekers Gert Hutten en Kees Slootweg zullen met ons spreken over Zelfbeeld en Identiteit. De locatie is weer het Kerkelijk Centrum in Delfgauw. De muziek is wederom in handen van Mark van den Berge en Bart Zwitser.

Bestuurlijk

Geen bijzonderheden

Medio augustus 2023  kun je de uitnodiging verwachten met meer details over de komende mannendag. Markeer de datum 7 oktober in je agenda en informeer familie, vrienden en bekenden. De CMD-contactpersonen worden nog voorzien van informatie om de PR voor de Mannendag te ondersteunen.

Volg verdere berichtgeving via onze (nieuwe) website www.mannendagdelft.nl.

  

Met broederlijke groet namens het Christen Mannencomité Delfland(CMD), Gertjan Hordijk

Uitschrijven   |   Beheer je abonnement   |   Bekjik online