Terug- en vooruitblik.
T: 015-3693596 | E: info@mannendagdelft.nl Bekijk online
Nieuwsbrief januari 2024

Beste {name},

Deze Nieuwsbrief komt mogelijk wat later dan je zou verwachten. De reden daarvan kun je lezen onder kopje ‘Vooruitblik ..’.

Terugblik Mannendag 2023

De mannendag van 7 oktober ligt ons nog redelijk vers in het geheugen. Gert Hutten en Kees Slootweg spraken indringend en bemoedigend over  'Worden wie we zijn' (over identiteit en zelfbeeld).  De lezingen zijn te beluisteren op onze website.

Wellicht is er iemand in je omgeving of kennissenkring waar je een link naar zou kunnen sturen om de bemoedigingen door te geven? Doen!

Vooruitblik komende Mannendag 2024

In onze vorige Nieuwsbrief hebben we aangegeven dat D.V. de volgende Mannendag weer gehouden zou worden zoals (voor Corona) gebruikelijk in maart of april. Dat wordt 13 april 2024. Voorheen was je gewend dan de Nieuwsbrief medio oktober van ons te ontvangen. Het heeft veel inspanning gekost een goed sprekersduo te kunnen presenteren, maar we zijn daar ruimschoots in geslaagd. Het heeft echter wel de Nieuwbrief vertraagd.

De sprekers zijn Kees Slootweg en Mart-Jan van der Maas. Zij zullen met ons van gedachten wisselen over hoe we in het ruige actuele leven met z’n hectiek, druk, tempo, etc. toch ruimte kunnen vinden voor het leven als christen en daarmee voor hoop, vertrouwen, genade en het getuigen daarvan.

Het thema is "Over leven"

De locatie is weer: het Kerkelijk Centrum in Delfgauw. De muziek is weer in handen van Mark van den Berge en Bart Zwitser.

Markeer de datum 13 april 2024 in uw agenda en informeer familie, vrienden en bekenden. De CMD-contactpersonen worden nog voorzien van informatie om de PR voor de mannendag te ondersteunen.

Volg verdere berichtgeving via onze website.

  

Met broederlijke groet namens het Christen Mannencomité Delfland(CMD), Gertjan Hordijk

Uitschrijven   |   Beheer je abonnement   |   Bekjik online